1612.nl ondersteunt het Mendelcollege in Haarlem met een project voor de verduurzaming van het ventilatiesysteem. Een uitdagend project, waarin ventilatie-eisen, duurzaamheidsdoelstellingen en beperkingen van bestaande bouw een complexe combinatie vormen.

Frisse lucht is in aantocht

Onder begeleiding van 1612.nl is een voorontwerp opgesteld en een subsidieaanvraag (SUVIS) gedaan. Hierbij is uiteraard voorgesorteerd op de huidige marktomstandigheden rondom vraag en aanbod.
Vervolgens is door 1612.nl het ontwerp verder uitgewerkt en hebben we de technische inkoop voor dit traject verzorgd. Op voorhand is eerst ‘de markt’ benaderd met de vraag hoe leveranciers tegen dit project aankijken. Dit heeft geleid tot een aantal partijen die een inschrijving wilden doen binnen de kaders van dit project. Na de inkoopfase en het contracteren verzorgt 1612.nl ook de projectbegeleiding.
Kortom; 1612.nl verzorgt ook voor dit hele project: technisch advies, inkoop en projectbegeleiding!

Wij zijn 1612.nl! Altijd onafhankelijk, toegewijd en doelgericht! Wij adviseren en ondersteunen organisaties in vraagstellingen waarbij de techniek een belangrijke rol speelt.

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag met je in gesprek!