In 2021 is Franciscus Gasthuis & Vlietland gestart met het maken van een nieuw Scopie Centrum, nadat eerder al de afdelingen CSRD en IC-CCU ingrijpend zijn vernieuwd. Het installatie bestek is geschreven door Sweegers en de Bruin, de uitvoering van de bouwkundige werkzaamheden zijn door Bouw en Aannemers Bedrijf Metz Nederland uitgevoerd en de installatietechniek voor de E&W en M&R installaties is verzorgd door Unica Building Projects. Zie ook: Virtuele rondleiding

Kwaliteitsbewaking

1612.nl heeft het Vastgoed & Huisvesting projectteam van Franciscus Gasthuis & Vlietland ondersteund door kwaliteitsbewaking van de installatietechnische werkzaamheden. Tijdens de engineeringsfase hebben we de werktekeningen en berekeningen met de voor ons onderscheidende aandacht beoordeeld, met als resultaat een zeer soepele uitvoering met nauwelijks faalkosten en weinig restpunten bij de oplevering. Gedurende de uitvoeringsfase hebben we periodiek controles uitgevoerd op de kwaliteit van het gemaakte werk. Richting de oplevering is vooral focus geweest op het testen van de nieuwe installaties.

Uitstekende samenwerking

Dit complexe project heeft zich gekenmerkt door een uitstekende samenwerking tussen het V&H project team, de operationele afdelingen en de afdeling Techniek en Beheer. Dit is een werkveld waar wij ons thuis voelen en van toegevoegde waarde zijn.

Heeft u ook behoefte aan ondersteuning bij complexe technische vraagstukken?

Wij zijn 1612.nl! Altijd onafhankelijk, toegewijd en doelgericht! Wij adviseren en ondersteunen organisaties in vraagstellingen waarbij de techniek een belangrijke rol speelt.

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag met je in gesprek!